Як позбутись вм’ятини на лінолеумі: практичні поради

0
Лінолеум
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Найчастіше ним користуються в зоні кухні та в коридорі. Це є ті приміщення, де найчастіше потрібно проводити вологе прибирання. Виникає тільки одна проблема. При бажанні зробити переставляння меблів лишаються  вм’ятини. Читайте далі у статті, як їх позбутись.

Що треба зробити

Першим спосіб простий та доступний. Вам треба поставити на місце із вм’ятиною щось важке. Наприклад, гирю або гантелі. Їх вага має допомогти вирівняти поверхню покриття.

Якщо у вас в доступі є будівельний фен, дуже добре. Він допоможе набагато швидше позбутись слідів від меблів. Нагрійте місце із вм’ятиною та покатайте чимось круглим. Лінолеум вирівняється.

Будівельний фен не у всіх в доступі, а от праска є. Нагрійте її, покладіть на лінолеум тканину та попрасуйте поверхню. Звичайно, в усіх випадках потрібно зберігати обережність. В результаті ви зможете врятувати лінолеум. Якщо випадок безнадійний і нічого не допомагає, лишається тільки купляти та стелити новий.

попередня статтяРесторанна страва: гриль-авокадо з салатом з фети
наступна статтяЯк приготувати імбирно-соєвий соус до риби
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я