Як зберігати постільну білизну зручно та компактно: секрет досвідчених господинь

0
Як зберігати постільну білизну зручно та компактно: секрет досвідчених господинь
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Господині стежать за тим, щоб постільна білизна зберігалася в комплекті і займала якнайменше місця в шафі.

З раціональної організації простору шафи починається порядок в домі.

Зручно, коли настав час міняти постільну білизну, потрібний комплект акуратно лежить у шафі, наволочки та простирадла не перемішані. Зазвичай при цьому комплекти розкладають стопками.

Речі зберігатимуться максимально компактно та зручно, якщо скористатися однією хитрістю. Так, досвідчені господині рекомендують для початку скласти підковдру, простирадла і наволочку (якщо їх дві).

Потім речі поміщають у другу наволочку та прибирають у шафу. Поверх викладають постільну білизну, складену аналогічним чином.

Так речі також зберігаються комплектно, але займають менше місця. Якщо знадобиться постільна, що лежить у самому низу, його буде простіше витягти, ніж притримувати стос із наволочок, простирадл і підковдр.

попередня стаття5 помилок, через які господиня не може приготувати плов: виходить звичайна каша
наступна статтяЗефірний коктейль за 2 хвилини — так швидко частування для гостей ви ще готували
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я