Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон

0
все в нашій особі подовжується. У тому числі й вуха. Більше того, так як з роками тканини в нашому організмі стають менш пружними, у нас можуть негарно відвисати і мочки вух (особливо якщо все життя ви любили носити важкі масивні сережки). Так що чисто на психологічному рівні подібна «вада» також асоціюється з віком. Фото №17 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №18 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №19 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №20 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Але і тут є цілком витончений вихід: вибирайте сережки, які закриватимуть більшу частину мочки вуха. Наприклад, збільшені «гвоздики» чи кліпси. Пам'ятайте про колір очей Фото №21 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Можна піти шляхом найменшого опору і дотримуватися правила «колір очей = колір каменю». До блакитних очей ми підбираємо сапфіри чи топази, до зелених – смарагди чи малахіт, до карих – цитрини, жовті діаманти чи бурштин. Фото №22 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №23 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №24 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №25 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №26 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №27 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №28 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Фото №29 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Але можна зіграти на контрасті. Наприклад, підкреслити блакитні очі прозорою чистотою діаманта, щоб викликати асоціації з плеском морських хвиль чи з хмарним небом. Карі очі «підсвітити» грайливим смарагдом, щоб повторити кольори дібров або ялинових лісів. А зелені відтінити вогняними рубінами (згадайте, як соковито виглядає кавун, що розрізає). Словом, надихайтеся природою. Вона, як відомо, — найкращий колорист. Використовуйте перли Фото №30 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон Тут логіка дуже проста: перламутровий білий колір цього каменю чудово підкреслює персиковий рум'янець на щоках, а також підсвічує і робить яскравішими білки очей, надаючи погляду сяйва. І, зрозуміло, робить біліші зуби. А все це, як неважко здогадатися, – явна ознака здоров'я та молодості організму. Фото №31 - Прикраси для ефекту anti-age: 5 секретних правил Кейт та Піппи Міддлтон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про те, як поставити на варту своєї молодості одяг та макіяж, сказано чимало. Однак у двох стильних сестер Великобританії є ще один секрет (точніше, цілих п’ять). І стосується він правильного підбору прикрас.

Герцогиня Кембриджська хоч і може бути вельми демократичною у виборі одягу, але її колекції прикрас позаздрить, мабуть, кожен. Тут, як відомо, дружина принца Вільяма куди більш вимоглива і винахідлива. І недарма: як нещодавно зізналася представниця одного з улюблених ювелірних брендів герцогині Heavenly Necklaces Белінда Скотт, Кетрін використовує коштовності не лише для демонстрації статусу, а й для того, щоб вигідно «омолодити» обличчя.

Від старшої сестри не відстає і Піппа Метьюз, яка, як стверджує експерт, вже встигла вивчити особливості власного обличчя настільки, що тепер уміло підбирає не лише форму своїх прикрас, а й колір.

З іншого боку, експерт впевнена: необов’язково мати скриньку, що переповнена дорогоцінними прикрасами, щоб вправно володіти методикою омолодження свого образу, досить освоїти ці п’ять нехитрих правил.

Круглі сережки «збалансують» довгий овал обличчя

Якщо придивитися, то ні герцогиня Кембриджська, ні її сестра майже ніколи не мають довгих сережок. А якщо і носять, то найчастіше це моделі у формі краплі або обов’язково з кулькою внизу. Чому? Тут все просто – це візуальна оптика.

Можливо ви проходили в школі матеріал з оптичних ілюзій, то ви напевно пам’ятаєте: овал не виглядатиме довгастим, якщо поруч з ним буде круглий предмет. З віком все наше обличчя – череп, ніс, вуха – мають властивість подовжуватися (найбільше пощастило представницям baby face), тому тут працює простий антропологічний принцип: у дітей – обличчя круглі, у дорослих – овальні. Отже, щоб візуально виглядати молодше потрібно лише пом’якшити овал обличчя. У чому вам, згідно з оптичними законами, і допоможуть круглі аксесуари.

Не бійтеся кольору

На жаль, але багато хто з нас має жахливу звичку ховати нашу красу під чорним одягом. Установка, що чорний — це універсальна класика, настільки укорінилася в нашій свідомості, що часом ми взагалі забуваємо про існування інших кольорів. Більше того, найчастіше ми навіть не розуміємо, який злий жарт може з нами зіграти цей колір. Найприкріше в ньому те, що він безперечно старить більшість жінок, нейтралізуючи природний рум’янець їх обличчя і роблячи відтінок шкіри болісно сірим. Ситуація посилюється ще більше, якщо разом з чорним аутфітом ви одягнете на себе нудне, майже прозоре біле каміння. Звичайно, це правило не універсальне, але все ж таки ризик того, що ви виглядатимете, як кадр з чорно-білого кіно, присутній.

І все ж таки якщо ви зовсім не можете відмовитися від чорного в одязі, то спробуйте освіжити його кольоровими прикрасами. Вогняні рубіни або смарагди відмінно відтінятимуть засмагле обличчя. А спокійні сапфіри чудово підкреслять аристократичну блідість шкіри, прибравши хворобливу жовтизну.

Закривайте мочки

Як уже було сказано вище, з віком все в нашому обличчі подовжується. У тому числі й вуха. Більше того, так як з роками тканини в нашому організмі стають менш пружними, у нас можуть негарно відвисати і мочки вух (особливо якщо все життя ви любили носити важкі масивні сережки). Так що чисто на психологічному рівні подібна «вада» також асоціюється з віком.

Але і тут є цілком витончений вихід: вибирайте сережки, які закриватимуть більшу частину мочки вуха.

Пам’ятайте про колір очей

Можна піти шляхом найменшого опору і дотримуватися правила «колір очей = колір каменю». До блакитних очей ми підбираємо сапфіри чи топази, до зелених – смарагди чи малахіт, до карих – цитрини, жовті діаманти чи бурштин.

Але можна зіграти на контрасті. Наприклад, підкреслити блакитні очі прозорою чистотою діаманта, щоб викликати асоціації з плеском морських хвиль чи з хмарним небом. Карі очі «підсвітити» грайливим смарагдом, щоб повторити кольори дібров або ялинових лісів. А зелені відтінити вогняними рубінами (згадайте, як соковито виглядає кавун, коли його розрізають). Словом, надихайтеся природою. Вона, як відомо, — найкращий художник-колорист.

Використовуйте перли

Тут логіка дуже проста: перламутровий білий колір цього каменю чудово підкреслює персиковий рум’янець на щоках, а також підсвічує і робить яскравішими білки очей, надаючи погляду сяйва. І, зрозуміло, робить зуби білішими. А все це, як неважко здогадатися, – явна ознака здоров’я та молодості організму.

попередня статтяНавіщо нам потрібен магній і у яких продуктах він міститься
наступна статтяЧим корисний білий чай і чому його треба пити щодня
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я