...

Які 3 хитрощі допоможуть зробити борщ смачнішим і наваристим

Підпишіться на нас:

У прохолодний зимній день порція борщу стане ідеальним рішенням, оскільки ця страва має прекрасний зігріваючий ефект. Якщо ви хочете, щоб страва вийшла максимально смачною та корисною, то вам варто застосовувати деякі хитрощі.

Експериментуйте з м’ясом

Багато господинь в основному варять борщ на курячому бульйоні, але це не найсмачніший варіант. Досвідчені кухарі знають, що найбільш апетитний і наваристий бульйон вийде в тому випадку, якщо готувати його на реберцях.

Також добре підходить цільна яловича кістка. Можна змішувати кілька видів м’ясних продуктів, щоб отримати незвичайні смакові поєднання.

Імбир та селера

Ці корисні продукти рідко зустрінеш як компоненти борщу, проте цей суп дозволяє кухарям експериментувати. Імбир надасть супу зігріваючий ефект, а також подарує незвичайну пряну нотку. Його можна натерти, так і нарізати тонкими пластинами. Селера ж зробить суп набагато кориснішим.

Увага на бурякову засмажку

Ключовий момент у приготуванні борщу полягає у буряковій засмажці. Якщо вона вийде ідеально, то борщ буде червоним.

Краще не смажити буряк, а тушкувати коренеплід із невеликою кількістю води, лимонним соком та томатною пастою. Якщо зробити заправку, то борщ стане неймовірно апетитним і ароматним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я