Як правильно заварити розчинну каву, щоб в неї був благородний смак

0
Розчинна кава
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розчинну каву не всі люблять, вважаючи її другорядним напоєм. Насправді, вона може бути навіть дуже смачна. Просто треба дотримуватись певних правил приготування. Повірте, ніякої гіркоти та кислоти не буде.

Як нейтралізувати кислий смак

Будемо відвертими, але це одна з основних причин, чому не хочуть вживати розчинну каву. І це є кислий присмак. Гадаєте, що його неможливо позбавитись? Можна. Для цього в суху кавову суміш покладіть трохи солі. А далі вже готуйте звичним вам способом.

Кориця для аромату

Ця спеція унікальна сама по собі. Вона робить пироги ароматнішими, яблука смачнішими, а ще вона здатна змінити вашу думку про розчинну каву. Покладіть дрібку у готовий напій. Або спочатку в суміш, а потім залийте окропом. Ви будете приємно здивовані результатом.

Правильне заварювання

Чесно, не готуйте розчинну каву за рецептом з упаковання. Нічого доброго з того не вийде. Спочатку каву з невеликою кількість води потрібно перемішати. Потім вводьте залишок води, котрий має охолонути до 90 градусів.

Пінка

Хто ж не любить пінку. Її спеціально роблять, щоб була густіша та пишніша. Але з розчинною кавою в цьому питанні є певні складнощі. Вона, навпаки, зробить каву гіркою. Її варто забирати з напою.

Ці прості поради допоможуть вам зробити з розчинної кави приємний та ароматний напій. Звичайно, з натуральною він не може зрівнятись, але іноді іншого вибору немає. Смачного!

попередня статтяРіздвяна квітка скинула листя: не поспішайте її викидати
наступна статтяСалат з яблук та кисломолочного сиру
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я