Три причини, чому лимон корисний для здоров’я

0
Три причини, чому лимон корисний для здоров'я
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про користь лимонів знають всі, але зазвичай про нього говорять як про джерело вітамінів і тоді, коли треба підвищити рівень імунітету. Але є, як мінімум, ще три причини, аби лимон був у вашому житті.

Подробиці

Причина 1. Щоб позбутися зубного нальоту, варто два рази на тиждень чистити зуби соком зеленого лимона і грейпфрута. Тільки не перестарайтеся – не треба проводити цю процедуру занадто часто і довго, щоб не зруйнувати зубну емаль.

Причина 2. Щоб надати блиск тьмяному волоссю, обполіскуйте його водою, в яку доданий лимонний сік. Цей метод особливо підійде, якщо у вас світле волосся – сік лимона надасть йому пшеничний відтінок. Лимонний сік пом’якшує жорстку воду, а тому після миття ваше волосся стане шовковистим.

Причина 3. Якщо ви використовували лимон із кулінарною метою і у вас залишилася шкірка з м’якушем, не викидайте її відразу ж. Потріть нігті, адже лимон не лише зміцнить їх, а й відбілить та надасть блиску.

попередня статтяНіжний лимонний чізкейк до чаю на імбирній основі
наступна статтяЯк спекти торт “Червоний оксамит” у вигляді серця на День закоханих
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я