Несподіваний інгредієнт зробить начинку пельменів більш соковитою

0
Начинка для пельменів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кулінарія дозволяє будь-які експерименти зі смаками та продуктами. Тому і цікаво пробувати щось нове. Пельмені в цьому плані не є виключенням. Начинку переважно роблять з м’яса та цибулі, але горизонти смаку можна розширити. Ділимось з вами цікавою інформацією.

Що можна додати у фарш для пельменів

Не обмежуйтесь лише м’ясом. Зробити начинку соковитішою допоможуть ще й овочі. Зробіть фарш у пропорції 50/50. Так, половину будуть займати саме овочі. Можна додавати моркву, картоплю, баклажани. На ваш вибір можна і інші. Наріжте овочі дрібним кубиком та додайте до фаршу.

На перший погляд досить дивно класти овочі до пельменів. Але ж покращити смак та спробувати щось нове теж цікаво. Спробуйте, оберіть свій варіант міксування овочів. До речі, в начинку можна ще додавати кропиву, квашену капусту, помідори.

Різноманіття на цьому не завершується. Оскільки є класичні та експериментальні варіанти, тож в пропозиціях продуктів для начинки може бути будь-що. Є рецепти з начинкою з кальмарів, гречки та печінки, буряка, сиру, морської капусти та ін.

З такими цікавими продуктами пельмені вийдуть оригінальні на смак та дійсно розширять кордони звичних кулінарних рішень. Цікаво, а що вам сподобається найбільше.

попередня статтяДомашнє пісочне печиво за 30 хвилин — виходить хрустке та ароматне
наступна статтяСкільки треба насіння або зубків на 10 квадратних метрів: корисні підказки
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я