Як зробити фарш для чебуреків та пельменів втричі смачнішим

0
Фарш для пельменів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хто готує самостійно пельмені та чебуреки, знають: смачніших ніколи не знайти. Їх ніяк не порівняти з магазинними. В домашніх смак та аромат завжди на висоті. Є кулінарна хитрість, яка допоможе зробити фарш для улюблених страв ще кращим та смачнішим.

Як це зробити

Соковитий, ароматний — саме такий має бути фарш. Весь секрет в тому, що в начинку потрібно додавати не воду, а бульйон. Погодьтесь, що у звичайній рідині для фаршу немає нічого, щоб могло б зробити його кращим. Смак та аромат точно не будуть змінені, лише консистенція.

Якщо під рукою бульйону немає, тоді потрібно зробити все наступним чином. Поставте на вогонь трохи води. Розрахунок, що 1 склянка на 1 кг фаршу. Покладіть 2 штуки лаврового листя. Зніміть після закипання з плити та остудіть до кімнатної температури.

Ароматну воду потрібно влити у фарш та ретельно перемішати. Накрийте потім ємність харчовою плівкою та приберіть в холодильник на 40 хвилин. Через деякий час можна буде сміливо ліпити пельмені та вареники. Вони вийдуть дуже смачними та ароматними. Спробуйте та переконайтесь в цьому.

попередня статтяІдеальні сирники без борошняного присмаку існують
наступна статтяДобриво, яке подарує для герані життєву силу та цвітіння
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я