Ідеальні сирники без борошняного присмаку існують

0
Сирники на тарілці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Існує безліч рецептів сирників: з борошном і без нього, на манній крупі і ін. Прагнення полягає в єдиному — досягти ідеального смаку. Зовсім не хочеться перевести продукти та не отримати бажаного результату. Для сирників важливо дотримуватись пропорцій. Тільки так все вийде смачно.

Нюанси приготування сирників

На одну порцію потрібно приблизно 150 г кисломолочного сиру. Краще брати з жирністю 4-5%. Він має бути м’який, зернини не великі. Окрім того, не варто брати надто вологий сир.

Ще один момент стосується цукру. На 150 г сиру рекомендується брати біля 20 г. Звичайно, дрібку ванілі покладіть та солі. Це допоможе збалансувати смак. Далі приділіть увагу яйцям. Достатньо 0,5 від жовтка.

З такими пропорціями перемішайте масу. Але надто сильно не треба. Якщо бачите, що тісто вологе, додайте трохи борошна. Переважно використовують пшеничне. При бажанні можна покласти рисове, щоб смак був ніжнішим.

З тіста сформуйте ковбаску та розріжте на порційні шматки. Кожен з них обваляйте в борошні. На сковороду додайте трохи олії та шматочок вершкового масла. Обсмажте сирники до золотистої скоринки. Потім покладіть на деко та відправте в духову шафу на 5 хвилин. Температура — 180 градусів.

попередня статтяЯк звільнити орхідею від мушок: корисні поради
наступна статтяЯк зробити фарш для чебуреків та пельменів втричі смачнішим
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я