Чим корисно для здоров’я їсти вівсянку щоранку

0
Чим корисно для здоров'я їсти вівсянку щоранку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вівсянка на сніданок – дуже корисна. Але чи це правда, чи черговий міф, щоб на поличках супермаркетів усі, хто дбає про фігуру, розбирав вівсяні пластівці? Є речі, які варто спростовувати, а є те, що треба аргументувати.

Подробиці

Вівсянка для здоров’я людей – не перебільшується в рекламних роликах. Однак треба забувати, що мова саме про вівсяну кашу, яку треба варити та споживати з якісним маслом та сухофруктами чи овочевим салатом.

Натомість пластівці швидкого запарювання, що мають у складі цукор, сухе молоко, ароматизатори та інші добавки не лише не є корисними, а й навіть шкідливими. Це швидкі вуглеводи, після яких хочеться з’їсти слона.

Якісна вівсяна каша багата клітковиною і білком (20% денної норми). Вона на довго дає відчуття ситості. Завдяки «повільним» вуглеводам, вівсяна каша регулює рівень цукру в крові, що запобігає розвитку цукрового діабету. Крім того, сприяє покращенню роботи кишківника, оскільки містить клітковину. Завдяки крохмалю, крупа обволікає стінки шлунка, що позитивно впливає на здоров’я та роботу органу. Вівсяна крупа виводить з організму токсини та холестерин.

попередня статтяВершкове масло: визначте за 10 хвилин натуральний продукт чи рослинний фальсифікат
наступна статтяТри помилки, які допускають господині під час варіння картопляного пюре
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я