Як приготувати найсмачнішу, ситну та густу солянку

0
Як приготувати грибну солянку відразу до столу або
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Солянка – саме та страва, якою так хочеться посмакувати холодними зимовими  вечорами.

Щоб приготувати страву, що зігріває в негоду, дотримуйтесь наступних рекомендацій.

Подробиці

Бульйон

Наваристий бульйон, мабуть, головний елемент солянки. Для його приготування необхідно запастись трьома видами м’яса (кісточок) – яловичиною, свининою та куркою. Замість мяса можна взяти різні види ковбаси.

Пам’ятайте: що довше вариться бульйон, то смачнішою буде солянка.

Заправка

Досвідчені господині радять обсмажувати всі інгредієнти, що входять до складу заправки – цибулю, томати, солоні огірки та ковбаску.

Тушкуйте заправку не менше 20 хвилин – тільки так ковбаса та огірки віддадуть усі свої соки. Не забудьте додати бульйон та томатну пасту.

Кислота

Щоб надати страві цей характерний для неї кислуватий присмак, в каструлю слід влити розсіл, а в тарілку при подачі покласти шматочок лимона.

Додаткові інгредієнти

Поки всі кулінари світу сперечаються про те, чи можна використовувати при приготуванні солянки копченості, моркву, картоплю, перловку або інші крупи, досвідчені кухарі радять обов’язково використовувати яловичу нирку.

Щоб не виварювати нирку у кількох водах, адже так від неї не залишиться ніякого смаку та аромату, її потрібно прорізати в ділянці проток, присипати содою та залишити на 2 години у холоді.

попередня статтяПродукт, який відполірує раковину до блиску неймовірно швидко
наступна статтяЯк кулінари в ресторанах готують моркву для салатів
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я