Масаж рожевим кварцем та чарівні серветки: 57-річна актриса Демі Мур розкриває секрети краси

0
Масаж рожевим кварцем та чарівні серветки: 57-річна актриса Демі Мур розкриває секрети краси
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Демі Мур розповіла про свій вечірній догляд за шкірою. «Я дотримуюсь правила “чим менше, тим краще”, — поділилася зірка.

Перший крок вечірнього ритуалу – очищення. Її улюблені засоби – серветки для зняття макіяжу Makeup Eraser, які вона називає чарівними, гель для вмивання Cosmedix та очищаючий еліксир від Retrouvé, який підходить для її надчутливої ​​шкіри.

У топ улюблених продуктів Мур входить сироватка від бренду NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1, яку вона наносить щоранку і перед сном. За словами актриси, «після нанесення сироватки, шкіра ніби натягується».

Після цього йде зволожуючий крем французької марки Biologique Recherche Creme Dermopurifiante. Для більш інтенсивного зволоження вона використовує олію з вітамінами у поєднанні з масажером для обличчя з рожевого кварцу, щоб активувати кровообіг.

«Коли вам за 50, шкіра буквально прагне до підлоги, тому масаж необхідний» – говорить актриса.

Враховуючи, те якою шикарною і доглянутою виглядить зірка, не дивлячись на те, що акторці у листопаді виповниться 57, її рекомендаціям можна довіритися.

попередня статтяЯк сушити та укладати тонке волосся, щоб був об’єм
наступна статтяЧи допоможе рицинова олія відростити вії, і які засоби краще використати замість неї
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я