5 секретів найсмачніших голубців: не готування, а суцільне задоволення

0
Що потрібно покласти в капустяні конвертики разом з фаршем, щоб вийшли соковиті голубці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У смачних голубців є 5 секретів, які помітно спрощують процес їхнього приготування та економлять час.

Скористайтесь ними, та готуйте з задоволенням смачні голубці.

Подробиці

Секрет перший

Капусту для голубців можна заготовити заздалегідь. Листя, відокремлюють та складають в пакети, відправляють у морозилку. Усього 12 годин у морозилці – і капусту для голубців уже можна не варити.

Секрет другий

Багато хто вважає, що рис для фаршу потрібно зварити до напівготовності. Куди простіше залити окропом крупу і в цей час займатися підготовкою інших інгредієнтів. На момент, коли доведеться додавати рис у фарш, крупа дійде до потрібної кондиції хвилин за 30.

Секрет третій

Щоб голубці не підгоріли, соус має бути рідким. Навіть якщо він вийде дуже рідким – можна не переживати. З ним щедро поділяться соком та смаком м’ясо та овочі.

Секрет четвертий

Обов’язково обсмажте голубці перед тим, як скласти їх у каструлю. При цьому багато кулінарів додають трохи борошна, та смажать на рослинній олії до утворення легкої скоринки.

Секрет п’ятий

Голубці не мають бути гігантськими. Достатньо в 2 пальці завтовшки і до 4 см завширшки. Тому й качани вибирають не більше середнього розміру. Також не забувайте обрізати товсті прожилки з капустяних листів.

попередня статтяЯк позбутися кавових плям на одязі: 5 перевірених способів
наступна статтяПросте в приготуванні печиво “Пальчики” на варених яйцях
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я