Чим змастити випічку, щоб надати їй апетитний колір: 3 найкращі варіанта

0
Чим змастити випічку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Так приємно дивитись на рум’яну випічку. А таку скоринку їй надає вибраний інгредієнт для змащення. В кулінарії переважно всі знають про яйце, але є ще інші варіанти. Пропонуємо вам три на ваш вибір.

Вода плюс цукор

Іншими словами вам потрібен цукровий сироп. Компоненти беруть в однакових пропорціях. Готувати його потрібно до появи характерної консистенції. Зверніть увагу, що сиропом обробляють випічку після її приготування.

Сметана чи натуральний йогурт

Ці кисломолочні продукти дають майже однаковий ефект. Рум’яна скоринка так і буде приманювати. Рекомендується обирати жирну сметану. Якщо вибрали йогурт, то він має бути лише натуральний. Змащують випічку до відправлення в духову шафу.

Змащування молоком

Найпростіший спосіб. Треба намастити випічку жирним молоком до випікання. Вироби будуть гарні у приготовленому вигляді та уже апетитні.

Обирайте, чим будете змащувати вашу випічку. Нехай вона буде смачна та гарна одночасно. Якщо у вас є інші способи, пишіть про них в коментарях.

попередня статтяДля чого сіль насипають в унітаз: який в тому сенс
наступна статтяЧим замінити хліб у фарші на котлети
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я