Як відрізнити солодкі мандарини від кислих

0
Мандарини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Звичайно, ніхто не має сумнівів в солодкості мандаринки, якщо спробувати її на смак. Але ж проблема полягає в тому, що не всі дають куштувати. Розглядати мандарини можна довго, але от зрозуміти, які ж вони на смак, — може бути складно.

Як зрозуміти смак цитрусової смакоти

Найперше потрібно звернути увагу на колір шкірки. Переважно солодкі попадаються серед тих, які мають яскравий помаранчевий колір. Бліді мандарини можуть виявитись кислими.

Якщо буде можливість, зверніть увагу на товщину шкірки. Іноді продавці розкривають один плід та кладуть на ящик, щоб покупці бачили середину цитруса. Якщо шкірка тонка, смак має бути солодкий, а товста може бути в кислих плодів.

Обирайте важчі мандарини. Вони будуть точно солодшими та соковитішими. Якщо раніше ви не знали про такі зовнішні ознаки, спробуйте перевірити рекомендації на практиці. Нехай вам попадаються лише солодкі та смачні мандарини.

попередня статтяЯк приготувати сирне тісто для печива, пряників, пирогів
наступна статтяКорисні лайфхаки щодо використання скотча у побуті: ви про них не знали
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я