Салат з риби та зеленого горошку під яєчно-масляним соусом

0
Рибний салат
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рибні салати зручні тим, що їх можна споживати замість основного прийому їжі. В результаті ви ситі, але немає відчуття перевантаження. Цей рецепт є незвичним, оскільки соус для заправки готується окремо. І це не просто змішати в мисочці три інгредієнти. Результат вас приємно здивує, бо буде дуже смачно.

Інгредієнти

Для приготування салату та соусу потрібні наступні:

  • риба – 200 г;
  • зелений горошок – 100 г;
  • яєчний соус – 100 г;
  • помідор – 1 невеликий;
  • зелень.

Щоб приготувати соус, підготуйте такі компоненти: вершкове масло – 75 г, яєчний жовток – 1 шт., воду – 10 мл, сіль, лимонний сік, лимонна кислота.

Як приготувати

Рибу треба почистити та відварити у воді з цибулею, морквою, петрушкою, спеціями. Готову рибу розберіть на шматочки. Зелений горошок також потрібно відварити у воді із сіллю до м’якості.

Рибу та горошок змішайти та полийте яєчно-масляним соусом. Його треба приготувати наступним чином. В каструльці збийте жовток з невеликою кількістю води. Потім каструльку поставте на водяну баню. Її нагрівають до 85-90 градусів, додаючи вершкове масло.

Соус потрібно постійно помішувати до загустіння. Консистенція густої сметани має бути. Потім в нього додають сіль, лимонний сік або лимонну кислоту. При бажанні в такий соус можна класти гірчицю або томатну пасту.

Салат подають охолодженим, прикрашаючи подрібненою зеленню та кружальцями помідора. Смачного!

попередня статтяЯк вибрати горщик для пересадки кімнатних рослин: професійний підхід
наступна статтяГотуємо на вечерю карпа у вині – така риба смакує краще, ніж запечена
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я