Як приготувати бутерброди зі свіжими грибами

0
Як приготувати бутерброди зі свіжими грибами
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

А ви знали, що печериці можна їсти сирими? Це не тільки безпечно, а й дуже смачно. Саме аромат свіжих шампіньйонів знайомий багатьом із малокорисних спецій, ароматизаторів для сухариків або чипсів. Спробуйте приготувати дуже ліниві і смачні канапки.

Подробиці

Для приготування бутербродів треба взяти хліб (чорний або білий, на ваш смак). Намастити вершковим маслом, до якого додати попередньо або зверху трішки подрібненого часнику.

Печериці потрібно брати максимально свіжі, білі, без ознак почорніння (гниття), це важливо. Саме для споживання у сирому вигляді бажано промити, висушити. Порізати тонкими скибочками і викласти на змащений хліб.

Якщо вам не смакує часник, то замаринуйте цибулю і перед печерицями викладіть декілька кілець ароматної, солодкої цибулі. Дуже просто і смачно!

попередня статтяКоли треба солити картоплю під час смаження
наступна статтяЯк відмити кухонну стільницю від жиру та плям
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я