Як в побуті допомогають залишки лимона: 3 ефективні поради

0
Як в побуті допомогають залишки лимона: 3 ефективні поради
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо на полиці холодильника ви виявили половинку лимона, яка вже не першої свіжості, використайте її з користю.

Почистіть чайник

Лимони прекрасний засіб для очищення чайника від накипу. Для цього вам знадобиться наповнити ємність водою і додати жменю дрібно нарізаного лимона.

Залийте його водою та доведіть до кипіння. Через годину добре добре промийте його всередині. При сильних забрудненнях дії доведеться повторити кілька разів.

Освіжить відро для сміття

Замість того, щоб щоразу вдихати неприємним «ароматом», який випромінює відро для сміття, протріть його стінки лимонною шкіркою. Така обробка згубна для бактерій, що є причиною неприємного амбре.

Продезінфікуйте обробну дошку

Оскільки кислий фрукт відомий своїми антибактеріальними властивостями, не варто упускати можливості використовувати їх за призначенням – наприклад, для очищення обробної дошки.

Натріть поверхню шматочком цитрусу і залиште в такому вигляді на деякий час, а потім ретельно промийте під струменем води з крана і витріть насухо.

попередня стаття4 популярні способи позбутися неприємного запаху в туалеті
наступна статтяБанановий кекс з родзинками та горіхами
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я