...
ГоловнаКулінаріяПроста хитрість, яка допоможе м'ясо зробити м'яким і смачним

Проста хитрість, яка допоможе м’ясо зробити м’яким і смачним

Підпишіться на нас:

Приготувати ароматне м’ясо, що тане в роті, під силу не кожній господині. Навіть якісний продукт можна необережно зіпсувати, якщо неправильно його підготувати. Однак є проста хитрість, завдяки якій м’ясо завжди виходить соковитим та м’яким.

У чому вона полягає

Звичайна кавова гуща може стати чудовим компонентом для маринаду. Використовується цей інгредієнт для приготування будь-якого виду м’яса.

Кава допомагає пом’якшити волокна тканини, роблячи м’ясо неймовірно ніжним та соковитим. Не варто боятись зіпсувати страву: навпаки, у м’яса з’явиться оригінальний відтінок смаку.

Як правильно використовувати каву

Потрібно приготувати маринад. Для цього в мисці з’єднуються кавова гуща з невеликою кількістю столового оцту, солі, прянощів.

Замість солі можна додати соєвий соус.

Примітно, що кава, що подається з цукром, для цього рецепту не підходить. Це правило поширюється і на напої з молоком чи вершками.

Також переконайтеся, що у маринаду вийшла рідка консистенція, щоб можна було без особливих труднощів обробити шматки м’яса.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...