Ріжучі інструменти більше не потрібні і чому багатьом подобається японський манікюр

0
Ріжучі інструменти більше не потрібні і чому багатьом подобається японський манікюр
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Більше не потрібно різати кутикулу та покривати нігті гель-лаком.

Японський еко-манікюр – новий напрямок у нейл-індустрії. Він сподобається тим, хто цінує натуральність, не любить агресивні процедури з нігтями та обожнює природний блиск пластини.

Що таке японський манікюр?

Японський манікюр – це насамперед інтенсивний догляд за руками. Майстер не обрізає кутикулу та не застосовує апарат для видалення ороговілої шкіри. Під час манікюру використовуються пилки, виготовлені з телячої шкіри, паста та пудра на основі бджолиного воску. Ніяких ріжучих інструментів чи фрез!

Головна мета процедури – відновлення нігтів без штучного зміцнення чи покриття, але з допомогою ефективних натуральних компонентів.

Як це роблять?

Незважаючи на відсутність звичного видалення кутикули та гель-лаку, зробити такий манікюр удома неможливо. Потрібно знати етапи, дотримуватися екологічності та дбайливого ставлення до пластини.

  • Спочатку майстер розм’якшує задній валик нігтя (невеликий простір за кутикулою).
  • Якщо є ороговіла шкіра, шліфує її пилками.
  • Після цього надає форму нігтям за допомогою пилочки, прибирає все зайве кератолітичними засобами/ремуверами
  • Потім на кожен ніготь наносять пасту, яка є свого роду натуральним будівельним матеріалом: насичує нігтьову пластину біоактивними мікроелементами, що стимулюють зростання здорових та міцних нігтів. За допомогою спеціального бафа із замші пасту втирають у нігті.
  • Завершальний етап японського манікюру – полірування, коли майстер втирає у нігтьову пластину пудру на основі бджолиного воску. В результаті складається враження, що нігті – щільні, глянсові, начебто скляні.

Кому підходить японський манікюр?

Якщо ви давно думаєте про те, щоб відпочити від гель-лаку, вибирайте японський манікюр. Він ідеально підходить для відновлення пластини та зберігає її глянсовий блиск надовго.

До того ж, адепти азіатського манікюру люблять його за те, що блиск тримається довго навіть без покриття – не треба переживати, як із гель-лаком, що покриття трісне чи сколеться.

Нейл-майстри радять його чоловікам, які бояться, що апаратний чи класичний манікюр спровокує більший зріст кутикули (це не так, насправді!). Головне, щоб чоловіків не бентежив глянцевий фініш.

Мінуси японського манікюру

Яким би здоровим не був підхід, нігті шліфують постійно так робити не можна. Майстри так само не рекомендують переходити на японський манікюр відразу після зняття гель-лаку, оскільки пластина витончена від зняття гелю.

Відразу наносити гель-лак після японського теж не можна: бджолиний віск відторгатиме лак і манікюр не протримається довго.

попередня статтяСир та вино: як правильно та витончено подати до столу
наступна стаття5 випадків, коли пиво дуже корисне для здоров’я
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я