5 смачних альтернатив авокадо-тосту

0
5 смачних альтернатив авокадо-тосту
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В цій статті редакція Prostoway зібрала 5 простих смачних і корисних страв, які стануть чудовою заміною популярному перекусу.

Хумус та свіжі овочі

Хумус, багатий на корисні жири, білки і вуглеводи, стабілізує рівень цукру в крові, а також здатний надовго вгамувати голод. Радимо їсти його зі свіжими овочами, цільнозерновими хлібцями або крекерами.

Сир із скибочкою яблука та корицею

Таке перекушування стане відмінним джерелом білка, вітаміну C і заліза. А пряна спеція не лише додасть смаку пікантності, а й знизить рівень цукру в крові.

Скрембл із овочами

Яйця багаті на білок і вітамін B4, який відіграє ключову роль для центральної нервової системи. Люди з низьким рівнем цієї речовини часто відчувають занепокоєння, тому радимо періодично перекушувати омлетом, а водночас отримувати заряд енергії та гарного настрою.

Йогурт з насінням чиа

Насіння чиа, відомий суперфуд, – джерело корисних жирів, білків та клітковини. Радимо додати їх у рослинний або кисломолочний йогурт і залишити в холодильнику на кілька годин, щоб насіння встигло розбухнути, і вуаля – ситний бранч готовий!

Тост з рикоттою, зеленню та лососем

Рікотта містить легкозасвоюваний білок, який сприяє зміцненню імунітету, а також кальцію і фосфору, які відповідають за здоров’я кісток. Лосось, у свою чергу, є відомим джерелом корисних жирів. А разом вони — чудова комбінація для збалансованого перекусу.

попередня стаття5 продуктів, які допоможуть досягти рельєфного тіла
наступна статтяНастя Каменських показала еротичний пляжний образ на узбрежжі Карибського моря
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я