Як прикрасити ялинку: ідеї для створення святкової атмосфери вдома

Підпишись на нас:

До Нового року залишається все менше часу, а отже, час подумати про найголовніший атрибут цього чарівного свята — новорічну ялинку. Простір для творчості тут чи не більше, ніж у виборі вбрання чи макіяжу, лише дайте волю своїй фантазії. Зберіть вдома рідних та друзів – і процес перетвориться на справжній чарівний ритуал. Нижче – 5 найцікавіших способів прикрасити новорічну ялинку.

Данина традиції

Так повелося, що кожне велике свято асоціюється із певними кольорами. Для Нового року – це червоний та золотий. Вже ніхто точно не скаже, звідки взявся цей звичай, але данину традиції ми віддаємо і сьогодні. Для прикраси своєї ялинки вибирайте червоні та золоті кулі різних діаметрів, стрічки, гірлянди та свічки – головне, щоб все виглядало гармонійно.

Як у дитинстві

Тренд на вінтажні речі можна втілити і в прикрасах новорічної ялинки. Терміново телефонуйте батькам та бабусям та забирайте коробки зі старовинними ялинковими іграшками. Різнокольорові кулі, химерні фігурки – все те, що ми так любили у дитинстві. Ваша ялинка не тільки не буде схожа на жодну іншу, а й навіє теплі спогади про сімейні свята.

Для мінімалістів

Якщо безліч іграшок на ялинці не здається вам гарною ідеєю, є чудове рішення. Візьміть найдовшу електричну гірлянду, яку знайдете в магазині, і прикрасьте нею свою ялинку. Можна додати кілька білих або сріблястих куль або прикрасу на верхівку – стильне і просте рішення.

Монохром

Прикрашати ялинку іграшками всіх кольорів веселки абсолютно необов’язково, можна обмежитися якимось одним. Якщо ви віддаєте перевагу спокійним тонам, зупиніть свій вибір на білому кольорі або пастельних відтінках. Прикрашайте своє святкове дерево іграшками різних форм та розмірів, головне, щоб усі вони були монохромними.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як приготувати ідеальну запіканку з сиру: 5 простих правил

Сирна запіканка може стати бажаним гостем на вашій кухні,...

Чому гине розсада огірків: 3 часті помилки

Не секрет, що справи городні потребують чимало зусиль та...

Як посмажити ніжну червону рибу менш ніж за 10 хвилин

Про користь червоної риби не чув лише лінивий, тож...

3 рослини, які приховано шкодять іншим культурам: не бур’яни, а шкоду завдають

Виявляється, деякі культурні та декоративні рослини можуть стати прихованими...

Які помилки ми робимо при варінні кави

З ранку перш за все хочеться порадувати себе чашкою...

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох...