...
ГоловнаКулінарія2 « ресторанні» способи приготувати смачний соус до риби

2 « ресторанні» способи приготувати смачний соус до риби

Підпишіться на нас:

Ресторанна кухня відома своїм ґрунтовним підходом до приготування їжі, тому до основних страв кухаря завжди подають вишуканий соус.

Звісно, що зі смачним бездоганним соусом страва стає ще смачнішою та цікавішою.

Подробиці

Приготувати якісний соус можна й у домашніх умовах. Якщо ви любите подавати рибу, то вам знадобляться ці прості рецепти.

Як приготувати соус до риби?

1.З кінзою та часником

Дані компоненти допоможуть зробити смак риби яскравішим і насиченішим. Аромат кінзи здатен викликати апетит навіть у людини, яка сидить на дієті.

Для того щоб приготувати максимально цікавий соус, вам потрібно поєднати подрібнену кинзу (половину пучка) з двома зубчиками часнику. Потім залийте компоненти склянкою натурального йогурту. Додайте трохи солі та гострого перцю.

2.Лимонний

Така добавка до риби вважається класичною, оскільки цитрусові ідеально поєднуються з цим продуктом. Для того, щоб приготувати смачний соус, потрібно в мисці з’єднати куряче яйце з маленькою ложкою гірчиці і двома ложками води.

Після того, як маса стане однорідною, її потрібно перелити в сотейник. Додати вершкове масло (близько 60 грамів), посолити, додати спеції за смаком і поставити на плиту.

Також не забуваємо додати лимонний сік. Все залежить від ваших смакових уподобань. Кількість соку коливається від 2 до 4 столових ложок.

Як тільки масло розтопиться і маса виглядатиме однорідною, можна вимикати плиту.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...