Як приготувати гарнір з червоної сочевиці

0
Сочевиця червона
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сочевиця стала з’являтись в нашому раціоні не так давно. Раніше вона була досить екзотичною та дорогою. Зараз на ринках та в магазинах її знайти дуже легко у відділі з крупами. З сочевицею можна готувати різні страви, але сьогодні пропонуємо вам варіант гарніру.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • сочевиця — 500 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • олія — 2 ст.л.;
  • копчене сало;
  • сіль.

Як приготувати

Відваріть сочевицю, але перед тим її потрібно перебрати та декілька разів промити. Залийте водою так, щоб вона покривала крупу на один палець. Поставте варитися на слабкий вогонь. Коли крупа дійде до готовності, злийте зайву воду, але збережіть її. Сочевицю гарячою протріть через сито.

Покладіть назад в каструлю та збивайте її, тримаючи ємність на краю плити, щоб не втрачати тепло. Має вийти консистенція крему. В процесі збивання трохи додавайте воду, в якій варилась сочевиця.

Цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору. Подавати разом із збитою сочевицею, яку варто здобрити трохи вершковим маслом. До речі, якщо при варінні крупи покласти у воду декілька шматочків копченого сала, гарнір буде ще смачнішим та ароматнішим. Смачного!

попередня статтяЦі баклажани стануть вашими фаворитами — печені з бринзою
наступна статтяЯк приготувати з перцю натуральний та дієвий засіб проти шкідників
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я