Як правильно зварити картоплю, щоб вона зберегла форму та не розварилась

0
Відварна картопля
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для приготування салатів часто потрібна відварна картопля. Нічого особливого на перший погляд, але проблема полягає у збереженні структури овочу. При нарізанні картопля починає кришитись та розвалюватись. В результаті компоненти в салаті перетворюються на суцільну кашу.

Цієї проблеми можна уникнути. Задача не з простих, але все можливо вирішити. Є для цього один секрет. Занотуйте собі його.

Як правильно варити картоплю

Найперше, що потрібно знати, це час закидання картоплі у воду. Її кладуть не в холодну та чекають завершення варіння. Картоплю закладають тільки тоді, коли вода починає кипіти. Смак коренеплоду від цього тільки виграє.

Зверніть увагу на кількість води. Вона має покривати картоплю на декілька сантиметрів. Забагато води також не треба наливати, бо це негативно відобразиться на структурі картоплі. Вона стане водяниста на смак.

Якщо ви готуєте картоплю для салатів, тоді скористайтесь ще однією порадою. Покладіть у каструлю цілу цибулину. Смакові властивості стануть більш насиченими, що й треба для приготування смачної страви.

Ці прості поради допоможуть вам правильно відварити картоплю та зробити з нею смачні салати чи закуски. Нехай все виходить якнайкраще!

попередня статтяШвидко відчистити силіконовий браслет від бруду можна за допомогою одного відомого засобу
наступна статтяЯк приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я