Секрети новорічної випічки від господинь

0
Секрети новорічної випічки від господинь
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Звичайно, на Різдво і на Новий Рік хочеться приготувати страви, які будуть символізувати прийдешні свята. Не обов’язково пекти щось незвичайне – досить буде просто прикрасити ваш улюблений торт або з печива викласти пряниковий будиночок.

Подробиці

Шоколадні ялинки можна викласти по боках торта, попередньо намалювавши їх різного розміру на пергаменті. Шоколад розтопіть на водяній бані та влийте в медичний шприц на 20 мл. Видавлюючи зі шприца розтоплений шоколад, обмалюйте ялинки на пергаменті по контуру. Покладіть у холодильник на пів години – і чарівні шоколадні красуні готові прикрасити ваш торт!

Щоб створити неймовірні візерунки на десертах, використовуйте трафарет – вирізаний з паперу візерунок. Прикладіть його до верху торта і нанесіть невелику кількість цукрової пудри. Акуратно зніміть – і «сніговий» малюнок готовий!

Для склеювання пряникового будиночка збийте на піну 40 г охолодженого білка, поступово всипте 200-220 г цукрової пудри. Вийде «розчин» для склеювання деталей будиночка, який також можна використати як декор.

попередня статтяПоради садівника, як і коли вкривати виноград
наступна статтяОригінальні курячі гомілки за рецептом «Мандаринове м’ясо»
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я