...
ГоловнаЛайфстайлДля чого на дачі всюди сіяти петрушку, що від цього буде

Для чого на дачі всюди сіяти петрушку, що від цього буде

Підпишіться на нас:

Петрушка є однією з найвідоміших та найпопулярніших городніх культур. Вона має багатий склад на вітаміни та мікроелементи: С, Е, В, бета-каротин, кальцій, магній, фосфор, цинк, залізо, фтор, селен, калій.

Петрушка має виражений смак та аромат, тому є постійною складовою кулінарних страв. Любов та прихильність до цієї рослини обґрунтована.

Для чого її сіяти

Є одна вагома причина, чому досвідчені городники завжди будуть сіяти петрушку. Завдяки своїм властивостям, вона здатна відлякувати противних слимаків.

Вони справжня напасть на дачній ділянці, змітають все на своєму шляху. Тільки встигай висаджувати нові рослини та культури, як вони приповзають і все з’їдають.

В силах петрушки зупинити нашестя слимаків. Для неї потрібно обирати добре освітлені місця. Якщо таких багато, всюди посійте петрушку.

Вона не заважає іншим рослинам, а врожай зелені можна заморожувати на зиму. Для петрушки завжди знайдеться застосування.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...