Як приготувати чай “антиапетит”: зменшує бажання поїсти і потяг до солодкого

0
Як приготувати чай
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часто зайва вага – наслідок неконтрольованого переїдання, яке відбувається з різних причин, які не мають жодного відношення до реальних потреб організму в їжі.

Замість того, щоб з’їдати 1 порцію, людина їсть в 2-3 рази більше, найчастіше ще й додаючи до раціону шкідливу їжу.

На початковому етапі схуднення досить складно відмовитися від багатьох улюблених та звичних страв, яким би сильним не було бажання схуднути та привести тіло до ладу.

У такому разі можна використовувати чай, який допоможе контролювати апетит.

Як приготувати чай “блокатор апетиту”

Основа напою – крупнолистовий зелений чай. Можна вибрати будь-який сорт, який вам більше до смаку, але тільки без добавок і ароматизаторів у складі (трави, фрукти і т.д.). Чай повинен бути у чистому вигляді та для заварювання в чайнику (не пакетики).

На 1 літра води потрібно 2 столові ложки чаю.

Ви, напевно, чули про користь зеленого чаю для фігури. Досліджень проводилося величезна кількість і цей продукт однозначний лідер, який допомагає людям худнути та контролювати апетит.

Навіть сам собою зелений чай дасть ефект, але в рецепті пропонується посилити його властивості більш, ніж у два рази.

Крім заварки знадобиться свіжий корінь імбиру, який необхідно натерти на тертушці. Кількість – 2 ч.л. у тертому вигляді.

Залийте чай гарячою водою (приблизно 90 градусів), через 5 хвилин додайте імбир і 1 лайм або лимон, розрізаний на 4 частини.

Лайм – цінний продукт для будь-якого типу харчування, адже його вітамінно-мінеральний склад дуже вражає. На схуднення він впливає за рахунок здатності виводити рідину з тканин, очищати кишечник та прибирати потяг до солодкого.

Пити такий чай потрібно не кухлями, як ми звикли, а невеликими порціями, достатньо 50-100 мл.

Якщо вам смак виявиться дуже насиченим і терпким, то можна трохи розбавити очищеною або кип’яченою водою, але не в загальній ємності, а вже в кухлі, безпосередньо перед тим, як пити напій.

Пити чай потрібно 5-6 разів упродовж дня, бажано перед їжею.

Завдяки цьому напою апетит знизиться і вам буде набагато простіше контролювати свій денний раціон.

попередня статтяЩо буде з організмом, якщо відмовитись від цукру і яку користь це принесе
наступна статтяЯкі кімнатні рослини краще вирощувати взимку квітникарям-початківцям
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я