Як замаринувати печериці за 1 годину до вечері

0
Як замаринувати печериці за 1 годину до вечері
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не всі знають, що печериці – ті гриби, які можна їсти в сирому вигляді. Тому для маринування не потрібно багато часу, якщо хочете грибочки на вечерю. Достатньо однієї години та декількох інгредієнтів.

Подробиці

На 1 кілограм печериць візьміть сік половини лимона, додайте 1 ст.л. якісного соєвого соусу, 1 ч.л. меду або цукру. Змішайте все, подрібніть свіжу зелень, за бажанням додайте часник, який потрібно через прес пропустити. Наприкінці влийте 3 ст.л. олії та все ретельно розмішайте.

Якщо ви обрали мед, то для того, аби він був рідким та однорідним, підігрійте його на паровій бані або ж у мікрохвильовці. Робіть це швидко, адже кількість маленька.

Грибочки бажано брати однакового невеликого розміру або порізати на однакові шматочки. Заправте соусом для маринування і витримайте протягом години. За цей час можна і гарнір зварити, і салатик накришити.

попередня статтяЯк приготувати запіканку з солодких груш
наступна статтяКімнатні рослини, що можна використовувати як прянощі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я