3 помилки в макіяжі брів, які допускають усі дівчата

0
3 помилки в макіяжі брів, які припускають усі дівчата
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато дівчат відверто зізнаються, що їм простіше навчитися контурингу, ніж макіяжу брів. Справді, тут дуже багато тонкощів та нюансів, які варто враховувати. Один неправильний рух, і погляд може стати надто суворим чи втомленим. Щоб цього не сталося, необхідно вивчити питання вздовж і впоперек і знати всі підводні камені. Prostoway розповість про головні помилки у макіяжі брів, які допускають всі. Але якщо пам’ятати про них, броу-мейкап вийде бездоганним.

Помилка № 1: надто часте зміна форми

Тренди в макіяжі дуже швидко змінюються, щоб сліпо їм слідувати, – це особливо актуально для брів. Плюс не факт, що модна зараз форма підійде і гармонійно виглядатиме. Тому візажисти рекомендують один раз визначитися з формою брів, навіть якщо вона не в тренді, і залишатися вірною їй усе життя. Орієнтиром можуть стати загальні рекомендації:

  • якщо обличчя кругле, спробуйте підняті брови з невеликим зламом;
  • якщо обличчя квадратне – м’яку низьку арку;
  • якщо обличчя овальне, брови повинні бути з м’яким вигином;
  • якщо витягнуте – підійдуть прямі брови;
  • якщо ромбоподібне – вигнуті;
  • якщо у вигляді серця – закруглені.

Помилка № 2: використання лише одного засобу для брів

Немає причин обмежувати себе лише одним продуктом. Професійні візажисти радять міксувати різні броу-засоби, тим більше, що кожен виконує своє чітке завдання. Наприклад, олівець або лайнер домальовує волоски, яких не вистачає, і надає густоти, тіні затемняють, туш фарбує волоски і надає додатковий об’єм (завдяки мікроволокнам, що входять до складу), гель моделює форму і фіксує, а помадою (порятунок для власниць тонких або рідких брів) можна намалювати брови абсолютно будь-якої форми та густоти.

Помилка №3: ​​неправильно підібраний колір олівця чи туші для брів

Коли справа доходить до відтінку засобів для макіяжу брів, вибір найчастіше падає на той, який точно відповідає волоскам на бровах, а не на голові. Звичайно, в цьому є сенс: природний макіяж все ще у тренді. Однак правила в макіяжі брів трохи відрізняються – відтінок повинен бути на тон світліший, тоді він ідеально підійде для заповнення будь-яких прогалин, надання об’єму та густоти. Єдиний виняток – блондинки з дуже світлими бровами. Ось їм слід користуватися броупродуктами тон у тон.

попередня статтяПиріг без борошна “Святковий”: найніжніший яблучний пиріг з вівсянкою
наступна статтяЯк смачно приготувати гречку з рибними консервами: рецепт, про який багато хто не знає
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я