Критична помилка у приготуванні дріжджового тіста

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб тісто яке ви збираєтесь замішувати, вдалось потрібно знати як правильно його замісити, які інгредієнти в якій послідовності додавати. Досвідчені кулінари вважають помилкою те, що більшість господинь при замісі дріжджового тіста додають молоко, цукор та яйця.

Особливо це варто додавати ці інгредієнти при випіканні пиріжків з несолодкими начинками (риба, м’ясо, гриби, овочі тощо).

Подробиці

Чому це помилка

З такими інгредієнтами як молоко цукор та яйця, випічка швидко підрум’янюється. Верх пиріжків виглядає смачно, але начинка може бути недопеченою. Така ж ситуація може статись і з пиріжками, в яких волога начинка – несмажений фарш або тушкована капуста.

Щоб цього не сталось досвідчені кулінари рекомендують замінити молоко картопляним відваром. З ним випічка вийде смачною та ідеальною.

Інгредієнти для дріжджового тіста:

  • картопляний відвар (теплий) – 0,5 л;
  • дріжджі (сухі) – 11 г;
  • сіль – ½ чайної ложки;
  • соняшникова олія – 3 столові ложки;
  • борошно – 0,7 кг.

Безперечно кожна господиня з часом знаходить свій варіант підходящого дріжджового тіста. І у кожної родини є свої улюблені пиріжки з найсмачнішою начинкою. Але рекомендуємо прислухатись до порад, та врахувати їх при приготуванні дріжджового тіста.

попередня статтяЯк здолати борошнисту росу за допомогою соди
наступна статтяЧому хурму потрібно вживати в обмеженій кількості
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я