...

6 зірок, які стали красивішими після зміни форми підборіддя

Підпишіться на нас:

Пластику підборіддя або, так звані, ментопластику та геніопластику робили багато зірок. Пропонуємо подивитися, як виглядають знаменитості до та після операції.

Мерилін Монро

Легендарну блондинку можна назвати першопрохідцем та випробувачем – вона однією з перших ризикнула зробити пластичні операції. Спочатку вона зробила маммопластику, потім взялася за ніс та підборіддя. І світ побачив ту саму витончену блондинку, про яку мріяли мільйони чоловіків і заздрили мільйони жінок.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі

Ох вже ці вилиці Анджеліни, які не дають спокою багатьом дівчатам. Витончені риси обличчя голлівудської актриси досі вважаються еталоном краси. Але все ж таки Джолі зверталася до пластичних хірургів, хоча і не підтверджує і не спростовує цей факт.

Румер Вілліс

Румер Вілліс

Донька голлівудського «міцного горішка» в одному з інтерв’ю поскаржилася, що її пощастило народитися некрасунею в сім’ї гарних батьків. Румер тривалий час комплексувала через грубі риси обличчя. Масла у вогонь підливали і численні хейтери, які надто жорстко критикували зовнішність бідної дівчини.

Так, зовнішність Румер дуже відрізнялася від зовнішності витонченої красуні-мами Демі Мур. Але не слід забувати, що голлівудська акторка сама не раз лягала під скальпель пластичного хірурга, щоб довести себе до досконалості. Зважилася на пластику і Румер – вона виправила мужнє важке підборіддя.

Демі Мур

Демі Мур

Демі вклала чимало зусиль і фінансових коштів у себе і готова вкласти, мабуть, ще стільки ж. Важко повірити, що ця красуня колись страждала від косоокості і зростала непоказним дівчиськом. Перший зароблений гонорар Демі витратила на операцію для виправлення зору. А потім взялася і за все інше. І робота над собою ведеться у цієї зірки ведеться й досі — адже Демі дуже боїться віку та старості. Кажуть, для того, щоб тріумфально повернуться в кіно після довгого затишшя, Демі витратила на операції понад мільйон доларів. І результат вразив шанувальників — їх героїня, зваблива лиходійка з фільму «Ангели Чарлі-2: Повний вперед» дефілювала в мікробікіні.

Вікторія Бекхем

Вікторія Бекхем

Про часи співочої кар’єри у групі Spice Girls Вікторія згадує без особливого ентузіазму. Так само як і про експерименти із пластикою. Усі пам’ятають про невдалу маммопластику зірки. Тоді результат неприємно здивував не лише шанувальників, а й Вікторію. Груди Бекхем мали неприродній вигляд – немов два баскетбольні м’ячі. Розпрощавшись із імплантами та горе-хірургом, Вікторія знайшла нового. Який і перетворив колись пухлощоку дівчину з м’яким підборіддям на леді з витонченими рисами. На цей раз Вікторія результатом залишилася задоволена.

Емілі Блант

Емілі Блант

Акторку дуже бентежила ямочка на підборідді, хоча вона надавала Емілі особливий шарм і чарівність. Позбавлятися її Блант зовсім не стала, але завдяки операції ямочка стала менш помітною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я