6 зірок, які стали красивішими після зміни форми підборіддя

0
Мерилін Монро
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пластику підборіддя або, так звані, ментопластику та геніопластику робили багато зірок. Пропонуємо подивитися, як виглядають знаменитості до та після операції.

Мерилін Монро

Легендарну блондинку можна назвати першопрохідцем та випробувачем – вона однією з перших ризикнула зробити пластичні операції. Спочатку вона зробила маммопластику, потім взялася за ніс та підборіддя. І світ побачив ту саму витончену блондинку, про яку мріяли мільйони чоловіків і заздрили мільйони жінок.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі

Ох вже ці вилиці Анджеліни, які не дають спокою багатьом дівчатам. Витончені риси обличчя голлівудської актриси досі вважаються еталоном краси. Але все ж таки Джолі зверталася до пластичних хірургів, хоча і не підтверджує і не спростовує цей факт.

Румер Вілліс

Румер Вілліс

Донька голлівудського «міцного горішка» в одному з інтерв’ю поскаржилася, що її пощастило народитися некрасунею в сім’ї гарних батьків. Румер тривалий час комплексувала через грубі риси обличчя. Масла у вогонь підливали і численні хейтери, які надто жорстко критикували зовнішність бідної дівчини.

Так, зовнішність Румер дуже відрізнялася від зовнішності витонченої красуні-мами Демі Мур. Але не слід забувати, що голлівудська акторка сама не раз лягала під скальпель пластичного хірурга, щоб довести себе до досконалості. Зважилася на пластику і Румер – вона виправила мужнє важке підборіддя.

Демі Мур

Демі Мур

Демі вклала чимало зусиль і фінансових коштів у себе і готова вкласти, мабуть, ще стільки ж. Важко повірити, що ця красуня колись страждала від косоокості і зростала непоказним дівчиськом. Перший зароблений гонорар Демі витратила на операцію для виправлення зору. А потім взялася і за все інше. І робота над собою ведеться у цієї зірки ведеться й досі — адже Демі дуже боїться віку та старості. Кажуть, для того, щоб тріумфально повернуться в кіно після довгого затишшя, Демі витратила на операції понад мільйон доларів. І результат вразив шанувальників — їх героїня, зваблива лиходійка з фільму «Ангели Чарлі-2: Повний вперед» дефілювала в мікробікіні.

Вікторія Бекхем

Вікторія Бекхем

Про часи співочої кар’єри у групі Spice Girls Вікторія згадує без особливого ентузіазму. Так само як і про експерименти із пластикою. Усі пам’ятають про невдалу маммопластику зірки. Тоді результат неприємно здивував не лише шанувальників, а й Вікторію. Груди Бекхем мали неприродній вигляд – немов два баскетбольні м’ячі. Розпрощавшись із імплантами та горе-хірургом, Вікторія знайшла нового. Який і перетворив колись пухлощоку дівчину з м’яким підборіддям на леді з витонченими рисами. На цей раз Вікторія результатом залишилася задоволена.

Емілі Блант

Емілі Блант

Акторку дуже бентежила ямочка на підборідді, хоча вона надавала Емілі особливий шарм і чарівність. Позбавлятися її Блант зовсім не стала, але завдяки операції ямочка стала менш помітною.

попередня статтяЯк скинути зайву вагу та привести себе у форму за допомогою звичайної ходьби
наступна статтяНастя Каменських “закрутила голову” танцями в чорному бюстгальтері
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я