Як відбілити зуби в домашніх умовах

0
Як відбилити зуби в домашніх умовах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У народі є безліч методів відбілювання зубів без походу до стоматолога. Зазвичай такі засоби діють дбайливо і видаляються саме поверхневі жовтні плями на зубах. Спробуйте позбутися ефекту “жовтих зубів” за допомогою широко відомого способу.

Подробиці

У народній практиці часто роблять відбілювання зубів активованим вугіллям. Воно видаляє пігменті плями. Колір зубів стає на пару тонів білішим. Проте будьте обережні під час використання активованого вугілля, оскільки інтенсивне й часте чищення може зіпсувати емаль. Тут важливо максимально подрібнити вугілля.

Для того, щоб зробити відбілювання, відкрийте капсулу, а якщо берете звичайну таблетку, то розітріть її дрібного порошку. Висипте вугільний порошок на зубну щітку, попередньо змочену.

Обережно чистість зуби круговими рухами зуби протягом двох хвилин. Не робіть різкі рухи, аби не пошкодити ясна. Після завершення процедури вибілювання сполосніть ротову порожнину.

Такий спосіб варто застосовувати не частіше, ніж двічі на місяць.

Не забувайте, що вигляд та здоров’я зубів залежить насамперед від регулярного чищення, профілактики захворювань та харчування.

попередня статтяКартопля в мундирі, яку ви ще не куштували: цей рецепт підкорить кожного
наступна статтяПросте печиво з повидлом до чаю
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я