Ці доглядові засоби повинні бути у косметичці кожної жінки восени

0
Ці доглядові засоби повинні бути у косметичці кожної жінки восени
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Осінь – саме час перейти на новий б’юті-режим і повернути в догляд декілька засобів.

Зміна сезонів – справжнє випробування для шкіри, але його легко можна подолати, якщо запастися необхідними засобами. Про те, які продукти необхідно додати до своєї косметички з настанням холодів, ми запитали у лікарки-дерматолога-косметолога Вікторії Авдєєнко.

ЗАСОБИ З РЕТИНОЛОМ

Восени сонце стає не таким активним — настає слушний час для введення в домашній догляд засобів, що добре працюють з гіперкератозом, рельєфом шкіри та її структурою. Ось чому перший продукт догляду, який має бути в косметичці кожної дівчини восени, – це засоби з ретинолом.

Нарешті, після літньої перерви можна знову до них повернутися. А тим, хто тільки думає про знайомство з подібними продуктами, без побоювання можна почати використовувати нові засоби. Ретинол нормалізує диференціювання клітин епідермісу та покращує його оновлення. Шкіра набуває сяйва, стає більш доглянутою.

ЖИВИЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ РУК І БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ

Осінь – час приділити максимум уваги шкірі рук та губ. Адже саме вони в першу чергу беруть на себе агресію всіх факторів зовнішнього середовища (холод, вітер, перепади температур). Крем для рук з гарними захисними властивостями та бальзам для губ – ще два продукти, на які варто звернути увагу та поповнити ними косметичку. У складі бальзаму для губ шукайте канделільський і карнаубський віск, рослинні (масло ши, масло какао, макадамії, жожоба) та тваринні (страусиний жир) жири. Такий склад має гарні загоювальні, протизапальні та захисні властивості.

попередня статтяЗ якими фруктами желе не вийде: більшість господинь навіть не здогадуються про це
наступна статтяЯк обсмажити заморожені пельмені на сковороді, щоб страва вийшла смачною: важливі нюанси
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я