Як захистити горщики з квітами від котів

0
Як захистити горщики з квітами від котів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато власників пухнастиків стикаються з тим, що улюбленці гризуть рослини, викопують із вазонів землю або обирають горщик в якості місця для сну.

Впоратися з такою проблемою можна кількома способами.

Шкірки з цитрусових

Коти не люблять аромат цитрусових. А значить, що вміст горщиків можна врятувати, якщо зверху на ґрунт покласти кілька скоринок апельсина або грейпфрута. Також вазон можна змастити ефірною олією з таким запахом.

Галька

Камінці потрібно просто розкласти у горщику і добре утрамбувати. Також можна використовувати мушлі або великі камені, які також слугують додатковою прикрасою.

Господарська сітка

Вона захистить квіти від свійських тварин. Але є один суттєвий мінус – відсутність естетичності. Ситуацію можна виправити, якщо додати деякі мистецькі елементи.

Зубочистки

Такий метод досить оригінальний. Достатньо просто густо вставити зубочистки, щоб вийшов колючий паркан, який точно не сподобається м’яким лапкам улюбленця. Однак важливо робити все акуратно, щоб не пошкодити коріння квітки.

попередня статтяСмак буде зіпсований: 9 інгредієнтів супу, які можна додавати тільки в кінці приготування, але ви робите навпаки
наступна статтяПечиво «Вихор» — солодкого багато не буває
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я