Як приготувати ідеальні кекси

0
Простий рецепт кексу з сиру: все перемішати і - готово
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви точно полюбите цей рецепт за результат у вигляді найсмачніших кексів, а також за швидке приготування апетитного десерту.

Подробиці

Перше, що належить зробити – з’єднати у зручному посуді 1 яйце, 75 г цукру, 10 г ванільного цукру та дрібку солі. Усі інгредієнти слід перемішати за допомогою вінчика.

Потім настає черга 60 мл рослинної олії (візьміть без запаху і ще раз розмішайте тісто).

Наступний інгредієнт – 125 г нежирної сметани, після додавання якої масу для приготування кексів потрібно знову розмішати.

Залишилося додати 140 г попередньо просіяного борошна і 2 чайні ложки розпушувача – у результаті у вас буде досить густе тісто.

Для випікання підійдуть будь-які форми – наприклад, у посуді діаметром 8,5 см із заявленої кількості інгредієнтів вийде 6 маленьких кексиків. Втім, можна використовувати і одну велику форму.

У розігрітій до 180 градусів духовці маленьким кексам доведеться провести 20-23 хвилини (зрозуміло, випічці у великій формі потрібно більше часу).

Після того, як кекси охолонуть, витягніть їх з форм і присипте зверху цукровою пудрою.

попередня статтяПомилка, яку допускає більшість господинь при засолюванні червоної риби
наступна статтяЧому хитрі дачники збирають полин: про це мало хто знає
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я