Як швидко відмити скотч від скла

0
Як швидко відмити скотч від скла
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Під час війни нам усім довелося заклеїти вікна скотчем, а що робити, щоб потім їх відмити? Запам’ятайте правила зараз, щоб після перемоги швидко очистити вікна. Але не роблять завчасно, бережіть себе.

Подробиці

Содовий розчин. Розчиніть 5 ст. л. харчової соди у склянці води. Візьміть ганчірку та ретельно змочіть усе скло цим розчином. Потім візьміть губку, також намочіть її содовим розчином та протріть залишки клею від скотчу, після вимийте вікно звичайною водою.

Рослинна олія. Візьміть ватний диск, змочіть його в олії та потріть скло. Залиште скло в олії на 15 хвилин та протріть губкою. Потім змийте олію засобом для миття посуду.

Розчинник. Аби прибрати залишки клею від скотчу зі скла, можна використати ацетон або бензин. Попереджаємо, що цей спосіб має свої недоліки – запах, а у випадку з бензином ще й ціна. Але якщо ви все ж оберете його, то технологія така. Змочіть губку в ацетоні або бензині та протріть сліди від клею. Потім ще раз потріть місце від скотчу водою. Обов’язково відчиняйте вікна.

 

попередня статтяОмлет за 3 хвилини без олії та борошна
наступна статтяЯк зробити вишуканий соус до шашлику
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я