Декілька способів використання борошна, про які ви могли не здогадуватись

0
Борошно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Борошно має цільове призначення не лише у кулінарії та кондитерському мистецтві. Його можна використовувати з користю в інших цілях. Як саме, читайте про це далі у статті.

Спосіб № 1

З борошна можна приготувати безпечний засіб для дитячої творчості – клейстер. Він вийде недорогим та добре підійде для використання у ліпці, саморобках. В каструлю налийте 600 мл холодної води, туди додайте 200 г звичайного борошна, ретельно розмішайте. Суміш потрібно довести до кипіння, постійно помішуючи. Заберіть вогонь на мінімум та продовжуйте варити. Маса має стати однорідною та густою. Охолодіть та перекладіть у пластикову пляшку з носиком. Зберігати потрібно в холодильнику декілька тижнів. Якщо дитина ним забрудниться, його легко відмити водою з милом.

Спосіб № 2

Якщо ви користуєтесь раковиною з нержавійки, у вас час від часу має виникати потреба її відчистити до блиску. Візьміть борошно та посипте ним раковину, злегка потріть сухою тряпкою. Просто змийте водою. Раковина буде сяяти.

Спосіб № 3

 Мурахи бувають вкрай надокучливі. Посипте борошном місце, де вони найчастіше мають доріжку або роблять собі ходи. Через перешкоду з борошном вони точно не захочуть переходити.

Спробуйте ці прості способи, якщо у вас є в них потреба. На цьому корисні властивості борошна не завершуються, але про них ми розповімо вже наступного разу.

попередня статтяОсвіжаючий коктейль з яблук та меду
наступна статтяГотуємо моркву із сметанним соусом на гарнір
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я