Смачні та бюджетні овочеві оладки “Три в одному”

0
Смачні та бюджетні овочеві оладки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Овочеві оладки за цим рецептом сподобаються навіть тим, хто не любить смак гарбуза. Два додаткові овочів роблять смак оладок апетитним та цікавим. Легка вечеря гарантована, якщо її зробити за цим рецептом.

Подробиці

Назва страви сама за себе каже, що у складі буде три основних інгредієнти, а сама: 300 г гарбуза, 300 г картоплі, 300 г капусти.

Овочі потрібно натерти по градації: гарбуз — на дрібну, картоплю — на середню, капусту — на велику тертку. Змішати овочі в мисці. Додати сіль та перець на смак, пару зубчиків часнику та 3 яйця.

В овочевий фарш всипати 5-6 ст.л. борошна. Тісто має бути густим, щоб зручно було ложкою викладати і нічого не розтікалося. Тому борошна може бути менше чи більше, дивіться на соковитість овочів.

Смажити треба на сковорідці, як класичні оладки. Смакують у гарячому вигляді зі сметаною та свіжою зеленню. Обов’язково спробуйте!

попередня статтяЯк зменшити споживання електроенергії морозилкою
наступна статтяЯк замаринувати відбивні, щоб були соковиті
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я