...
ГоловнаКулінаріяДомашні булочки для хот-догів

Домашні булочки для хот-догів

Підпишіться на нас:

Смачні булочки для хот-догів за простим і доступним рецептом! З вказаної кількості продуктів у вас вийде спекти 8 апетитних і ніжних булочок із тонкою скоринкою. Дріжджі в рецепті використовуються свіжі пресовані, але ви можете замінити їх сухими, зменшивши кількість до 5 г.

Подробиці

Булочки для хот-догів ми готуватимемо з таких продуктів, як: борошно пшеничне, молоко, яйце куряче, сіль, цукор, олія, дріжджі.

Спочатку розбудимо дріжджі: кришимо їх у тепле молоко, в якому попередньо розчинимо цукор. Дамо суміші постояти хвилин 15-20, щоб з’явилася пінна шапочка.

Тепер просіваємо в миску борошно і робимо лунку. Виливаємо в лунку дріжджове молоко, додаємо сіль та яйце.

Замішуємо тісто близько 1 хвилини, потім вводимо масло і вимішуємо до однорідного гладкого стану — хвилин 10-15. Залишаємо тісто у теплому місці на 30 хвилин.

За цей час тісто дуже швидко та добре підніметься. Ділимо його на 8 рівних частин — орієнтовно по 70-75 г.

Беремо 1 шматочок і розплющуємо його на столі, попередньо трохи присипавши його борошном. Тепер з’єднуємо протилежні сторони, добре защипуючи.

Перевертаємо швом вниз — виходить така довга ковбаска. Аналогічно чинимо з усім тістом. Перекладаємо 8 заготовок на лист, який застилаємо пергаментом.

Поки майбутні булочки підійдуть у теплі (30 хвилин), розігріваємо духовку до 200°С.

За цієї температури випікаємо булочки 15 хвилин до рум’яності. Охолоджуємо булочки для хот-догів на ґратах. Час готувати домашні хот-доги!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...