Дієвий рецепт від кашлю: і дітям, і дорослим

0
Дієвий рецепт від кашлю: і дітям, і дорослим
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Разом з осінніми холодними днями приходять у наш дім супутники осені – нежить, кашель… Інколи останній буває таким дошкульним, що не дає заснути, будить тебе серед ночі. Спробуйте чудовий компрес від кашлю, перевірений роками.

Подробиці

Для нього потрібні:
Картопля сира – 1 шт.
Мед – 1 ст. л.
Горілка 1 ст. л.
Оцет – 1 ст. л.
Гірчиця – 1 ст. л.

Вимийте сиру картоплину середнього розміру, потріть її на мілку тертку, додайте мед, горілку(не спирт!), оцет, гірчицю(можна замінити гірчичним порошком, але взяти його трохи менше). Отриману суміш підігрійте на водяній бані.

Груди хворого застеліть тонкою бавовняною тканиною(наприклад, носовою хустинкою), викладіть теплу суміш, накрийте целофановим пакетом, а зверху рушником. Біля шиї додатково можна застелити ще одним рушничком, бо інколи може потекти наша лікувальна суміш.

Накрийтеся ковдрою і відпочивайте протягом 45 хв. Воно не пече, тільки гріє. Після завершення процедури, зніміть компрес, витріться рушником, одягніть теплу піжаму. Кашель вночі вас не турбуватиме.

Такий компрес можна ставити 2-3 дні поспіль, але вже після першого разу ви відчуєте полегшення. Будьте здорові!

попередня статтяЯк зварити “ситний” суп без м’яса за бабусиним рецептом
наступна статтяСолодкі сирники без цукру та меду
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я