...
ГоловнаКулінарія3 маринади для «соковитої» курочки з хрусткою скоринкою

3 маринади для «соковитої» курочки з хрусткою скоринкою

Підпишіться на нас:

Коли традиційна смажена курка порядком набридла, досить замінити одну маленьку деталь, наприклад, маринад, і смак страви заграє новими фарбами.

Подробиці

Для того щоб спробувати курку в пряному маринаді, необхідно дрібно порубати 1 цибулину та 3 зубчики часнику.

До маси, що вийшла, додайте трохи червоного меленого перцю і солі, а також 30 мл лимонного соку.

Маринадом, що вийшов, належить натерти шматочки курки (кількість спецій зазначено на 1 кг) і залишити їх просочуватися прянощами 4-6 годин в прохолодному місці.

Деякі господині під час приготування курочки використовують пивний маринад. Для його приготування потрібно подрібнити 2 зубчики часнику і з’єднати з 200 мл соєвого соусу, 150 г меду, 200 мл пива.

Не завадить у складі маринаду стручок червоного перцю та гілочка розмарину. Залийте м’ясо (1 кг) сумішшю, що вийшла, і залиште на ніч в холодильнику.

Любителям екзотики до душі точно прийде грейпфрутовий маринад. Для цього необхідно вичавити сік з 1 грейпфрута та розвести його в 200 мл води.

Крім цього, знадобиться 2 столові ложки винного оцту та стільки ж меду. Курку (1 кг) спочатку необхідно посипати дрібно нарізаними 1 цибулиною та 2 зубчиками часнику і лише потім залити рідиною з грейпфрутовим соком. М’ясо повинне маринуватися протягом 4 годин.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...