3 способи використання розсолу: не виливайте цінний продукт

0
3 способи використання розсолу: не виливайте цінний продукт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Майже у кожної господині завжди знайдеться в льоху пару баночок солінь. Після того як усі овочі з’їдені, розсіл найчастіше просто виливається.

Однак замість того, щоб позбавлятися цінного продукту, кулінари, що поважають себе, знайшли йому застосування.

Подробиці

1.Окрошка

Мабуть, немає нічого смачнішого за зимову окрошку, приготовлену на розсолі. Для цього слід нарізати кубиками відварене м’ясо, солоні огірки та маринований часник.

Яйця та редьку можна подрібнити за допомогою великої тертки. Як ви могли здогадатися, всі інгредієнти потрібно змішати та залити розсолом.

2.М’ясо

Ще один варіант використання розсолу – приготування тушкованого м’яса. Для цього свинину належить нарізати невеликими шматочками, залити розсолом і залишити маринуватися.

Через 3-4 години натріть м’ясо улюбленою приправою з додаванням оливкової олії та запікайте в духовці, розігрітій до 200 градусів, до готовності.

3.Кляр

Кухарі використовують розсіл для того, щоб приготувати кляр для риби або курки. На склянку маринаду, що залишився від огірків, знадобиться така ж кількість борошна, 2 яйця та щіпка соди.

Всі компоненти необхідно перемішати і збити, після чого додати до маси, що вийшла, 1 столову ложку рослинної олії.

попередня статтяЧотири харчові звички, через які ви втрачаєте волосся
наступна статтяЯк підготувати грядку для осінньої посадки полуниці
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я