Цей фасон штанів йде всім і ніколи не виходить із моди

Мода не стоїть на місці: вчорашні тренди стрімко перетворюються на антитренди, а речі, які ми тільки звикли вважати моветоном, знову вриваються на модну арену. Оновлювати гардероб щосезону — це дорого і дуже нераціонально (зрештою, модна індустрія, як і раніше, знаходиться в лідерах за рівнем забруднення навколишнього середовища), тому крім ультрамодних речей, у гардеробі необхідно мати «кістяк» з бази, який ніколи не втрачає своєї актуальності. Це вовняний жакет, бавовняна біла сорочка, кашеміровий джемпер та, звичайно, пара якісних класичних штанів. Розповідаємо яку модель купити, щоб вона довгий час залишалася в моді.

Головна відмінна риса таких штанів – прямий крій. Їхня ширина в стегнах і щиколотках не повинна відрізнятися. Штани клеш або палаццо, звичайно, можуть здорово подовжити ноги, але ж вони можуть стати неактуальними через пару сезонів.

Універсальність штанів прямого крою полягає і в тому, що такі штани можна носити буквально з чим завгодно: від кросівок до ошатних босоніжок, від худі до корсетів. З класичними брюками можна зібрати будь-який образ – діловий, розслаблений, романтичний чи фатальний. Щодо матеріалу, перевагу варто віддати костюмній вовні. Це практичний та довговічний матеріал, який буде доречний аж до наступного літа. Вовна добре тримає форму, має гарну текстуру і не сильно жужмиться. Хороші штани, які сидітимуть по фігурі, стануть гарною інвестицією. В офіс носіть прямі штани з сорочками «чоловічого» крою, трикотажними жилетами (їх можна носити як на голе тіло, так і поверх блузки чи футболки) та светрами.

Якщо виникло бажання вбратися святково, тут штани теж будуть дуже доречними: поєднуйте їх з ошатними блузами або боді з спокусливими вирізами.

Для розслабленого образу штани можна доповнити худі, а зверху одягти оверсаз-піджак.

Пасевич Анна
Пасевич Анна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин