Додайте ці інгредієнти в тісто для оладок та отримайте новий смак звичної страви

0
Додайте ці інгредієнти в тісто для оладок та отримайте новий смак звичної страви
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Оладки є найпоширенішою домашньою випічкою. Готуються вони дуже просто і з доступних інгредієнтів, які практично завжди є під рукою у кожної господині. Та й приготувати ласощі для всієї родини можна всього за півгодини.

Якщо оладки на вашому столі – часті гості, і ви хочете урізноманітнити їх смак, ми пропонуємо додати в тісто деякі додаткові інгредієнти. З ними готова випічка заграє новим смаком. А які це інгредієнти, розповідаємо далі.

Банан

Банан є чудовим наповнювачем для будь-якого тіста. І тісто для оладок не виняток. Стиглий і м’який банан потрібно почистити та розім’яти виделкою до стану пюре. Масу, що вийшла, необхідно ввести в тісто для оладок і перемішати його.

Оладки з банановим пюре виходять ніжнішими та м’якшими. А в їхньому смаку простежується легка бананова нотка.

До того ж банан врятує господиню, якщо вдома не знайшлося яєць. Адже одним стиглим фруктом можна замінити 2 курячі яйця.

Рослинне молоко чи вершки, кокосова харчова олія

Урізноманітнити смак випічки можна, додавши замість звичайних молочних інгредієнтів рослинне молоко чи вершки. Так, для оладок чудово підходить вівсяне чи соєве молоко, а також кокосові вершки. Ці напої надають тісту пікантності.

Також при приготуванні оладок замість соняшкової олії, додайте в тісто розтоплену кокосову олію і отримаєте оладки зі смаком “райської насолоди”. Сковорідку можна потім не змащувати олією.

Кориця

Відмінно показує себе в оладках і мелена кориця. Тісто з нею виходить ароматнішим. Особливо добре кориця грає в оладках із яблуками.

попередня статтяКому потрібно їсти волоські горіхи і який вплив вони мають на організм
наступна стаття“Кобра” – нова вірусна стрижка для довгого волосся з TikTok
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я