Гарбузовий торт зі збитими вершками: солодкий десерт, який дуже простий в приготуванні

0
Гарбузовий торт зі збитими вершками: солодкий десерт, який дуже простий в приготуванні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З настанням сезону гарбуза багато хто ламає голову над тим, куди ж прилаштувати м’ясисті помаранчеві плоди.

Вихід знайдено – порадуйте себе та своїх сонячним осіннім гарбузовим тортом, для приготування якого не знадобиться складних маніпуляцій, а результат вас вразить.

Для того, щоб приготувати тісто, вам знадобиться:

  • 300 г борошна;
  • 300 г цукру;
  • 300 г м’якоті гарбуза;
  • 150 г соняшникової олії (без запаху);
  • 4 яйця;
  • 10 г розпушувача;
  • 100 г чорносливу;
  • 100 г очищених волоських горіхів;
  • 3 г ваніліну.

Щоб приготувати крем, потрібні такі інгредієнти:

  • 600 г сільських вершків;
  • 200 г цукрової пудри.

Перед тим як приступити до приготування, горіхи необхідно подрібнити. Те саме належить зробити і з чорносливом. Очищений від шкірки і насіння гарбуз варто натерти на середній тертці.

У глибоку ємність розбийте яйця, влийте олію, додайте цукор і ванілін. Міксером на високих обертах збийте масу до пишності і щоб вона посвітлішала.

Додайте гарбуз і перемішайте вінчиком зверху донизу. Діяти потрібно обережно. Те саме варто зробити з борошном і розпушувачем, а останніми до більшості інгредієнтів вирушають волоські горіхи і чорнослив.

Цього тіста вистачить на 2 форми діаметром близько 23 см. Посуд для випічки попередньо слід застелити пергаментом. Розрівняйте поверхню майбутніх коржів лопаткою і випікайте при температурі 160 градусів протягом 45-50 хвилин, поставивши у вже розігріту духовку.

Готові коржі, що відпочили після випікання в духовці 5 хвилин, слід розрізати на 2 частини, після чого настає черга крему. Холодні вершки та цукрову пудру необхідно обережно збити до отримання стійкого крему. Головне – вчасно зупинитись, щоб не отримати перебиті вершки.

100 г крему залиште для декорування, а іншою частиною крему гарненько змастіть коржі. Верхній корж прикрасьте збитими вершками, та посипте гарбузовим насінням, горіхами і чорносливом.

попередня статтяСекрети довголіття виявиляються простими, але ефективними: як спосіб життя впливає на старіння
наступна статтяЯк боротися з безсонням без ліків: 5 простих, але працюючих порад
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я