“Секрети” приготування ідеальних відбивних

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якою має бути справжня відбивна? Звичайно, соковита, смачна, в клярі. З якого м’яса готувати(свинини, яловичини, курятини чи індички, — особливої ролі не грає.

Подробиці

Головне – нарізати його впоперек волокон товщиною 1 см. Відбивати краще в харчовій плівці або в целофановому пакеті. Тоді не прийдеться мити дощечку й молоточок для відбивання, та й сік із м’яса залишиться у ньому. Можна легенько скропити водою.

Якщо на м’ясі є прошарки сала, зробіть на них надрізи (тоді м’ясо не стягнеться, коли будете смажити). Якщо є час, приправте м’ясо сіллю, перцем, гірчицею і поставте на 5-6 годин, щоб промаринувалося(зручно робити це на ніч).

Щоб відбивна була більш дієтичною, обсмажуйте її недовго — по 1-2 хв з кожного боку, а потім складіть у каструльку з грубим дном, поклавши на дно порізану кружальцями цибулю і 50 г води. Так воно і не пригорить, і набуде приємного смаку.

Перед смаженням м’ясо занурюйте спочатку в борошно, а потім у збите з сіллю яйце.

Для святкового варіанту – готові відбивні покладіть в духовку, розігріту до 180-200 градусів, притрусіть обсмаженими з цибулею шампіньйонами, а потім потріть твердий сир.

попередня статтяЯк боротися з запахом часнику: перевірені поради
наступна статтяБюджетний пиріг до чаю на кефірі без яєць
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я