Як шеф-кухарі готують огірки для розсольнику

0
Розсольник з огірками
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розсольники бувають різноманітні. Рецептів стільки, що важко обрати найкращий чи найсмачніший. Рибні, пісні, м’ясні, грибні, з фрикадельками, з крупою — кожен розсольник є по-своєму особливим. Один компонент об’єднує всі рецепти — кислі, солені чи мариновані огірки, якщо інших немає. Обирайте будь-які за вашим смаком. Головне, щоб вони були щільними та хрумкими.

Огіркове питання

Щоб розсольник вийшов дійсно смачним, огірки мають бути правильно підготовлені. Найкраще, звичайно, обирати солені чи бочкові. В них найбільше виразного смаку для страви.

Зніміть з плодів шкірку та наріжте кубиком. Розігрійте сковороду, налийте рослинну олію без запаху. Обережно посмажте огірки. Сюди ж додайте шматок вершкового масла (0,5 ст.л.). Також декілька хвилин просмажте, щоб масло розтопилось та віддало смак кислим овочам. На останньому етапі підливають розсіл, вогонь роблять мінімальним та готують заправку протягом 10 хвилин.

Виварювати таку заправку з огірків у розсольнику немає потреби. Коли суп буде майже готовий, тільки тоді вводьте її. Розсольник вийде професійно приготованим. Смачного!

попередня статтяЯк приготувати капустяники замість котлет та голубців
наступна статтяДля чого потрібен лимон у ванній кімнаті
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я