Як приготувати капустяники замість котлет та голубців

0
Капустяники з фаршем
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Прості та швидкі рецепти допомагають протягом робочого тижня економити час на приготуванні їжі. Смачно нагодувати родину хоче кожна господиня. Завдяки кулінарним експериментам, з’явився рецепт капустяників. Як їх приготувати, читайте далі.

Продукти для приготування

З молодої капусти виходять особливо ніжні капустяники. Загалом для приготування вам знадобиться наступний перелік продуктів:

  • капуста — 500 г;
  • фарш — 600 г;
  • куряче яйце — 1 шт.;
  • цибуля — 2 шт. (невеликі);
  • сіль — 1 ч.л.;
  • борошно;
  • чорний мелений перець.

Як приготувати

Блендером подрібніть цибулю та капусту. До цієї маси додайте фарш та яйце. Не є принциповим питанням, який брати фарш. Яловичий, свинячий, з птиці, мішаний — на ваш смак. Фарш з овочами приправити сіллю та перцем, ретельно вимішати.

З отриманої маси зліпіть котлети та обваляйте їх в борошні. На сковороді з олією обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки. Потім перекладіть на деко, побризкайте водою (не більше 2-3 ст.л.), накрийте фольгою та поставте в духову шафу. Час — 15 хвилин, температура — 180 °C.

Капустяники готові. Смачно, швидко, незвично. Подавати до столу можна із сметаною, майонезом або будь-яким улюбленим домашнім соусом. Смачного!

попередня статтяВагомі причини посадити горобину біля приватного будинку
наступна статтяЯк шеф-кухарі готують огірки для розсольнику
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я