Ось наймодніший спосіб носити прості чорні легінси прямо зараз

0
Ось наймодніший спосіб носити прості чорні легінси прямо зараз
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Так само як шорти-боксери перестали бути спідньою білизною, а бомбери — куртками американських льотчиків, легінси вже давно вийшли за межі спортзалів та танцювальних студій та перекочували у повсякденний гардероб. Їх люблять модні інфлюєнсери, яким зручні легінси повноцінно замінили штани. Ось наймодніший спосіб носити їх прямо зараз.

Кращою парою класичним чорним легінсам стануть чоботи завдовжки трохи нижче коліна. Без цієї модної пари взуття загалом складно обійтися цього сезону — їх уже облюбували fashion-інфлюенсери та зірки стрітстайлу. Якщо таких чобіт у вас ще немає, варто купити моделі без зайвого декору, на стійкому підборі або масивній підошві. Чоботи з легінсами носити дуже зручно: на відміну від широких штанів, лосини дуже просто заправити у вузьку халяву чобіт і вони не стирчать. Щоб низ, що облягає, не виглядав занадто зухвало, його важливо врівноважити більш об’ємним верхом. Для цієї мети ідеально підійде “чоловічий” піджак прямого крою з об’ємними плечима або оверсайз-сорочка. Що стосується верхнього одягу – ідеально підійде вовняне пальто, об’ємний бомбер або (в зовсім холодну погоду) шуба зі штучного хутра.

попередня статтяПечиво до чаю всього за 30 хвилин разом із випіканням
наступна статтяЩоб курка вийшла соковитою, потрібно виконати всього пару дій
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я